Puupesu

Puupesun tuotekuva

Organowood Puupesu on ympäristömerkitty supertiivistetty puun pesuaine, joka on osa Organowoodin puunsuojausmenetelmää.

Käyttökohteet:

Puupintojen pesuun ulkona

Riittävyys:

Yksi pullo riittää 125 m2 esipesuun tai tehopesuun, tai 250 m2 ylläpitopesuun

Pakkauskoot:

0,5 litraa

Työvälineeksi sopii:

Kuurausharja, terassiharja, liina

Puupinnan hyvä puhdistus ennen pintakäsittelyä parantaa lopputulosta

Puupesua käytetään puupinnan esipesuun ennen käsittelyä Organowoodin Puunsuojalla 01. Näin varmistetaan, että puu on varmasti puhdas ja imukykyinen ennen kuin pintakäsittely aloitetaan. Esipesun lisäksi Puupesua voidaan käyttää kaikenlaisen ulkona olevan puun, kuten terassien ja puutarhakalusteiden, ylläpitopesuun, yleispuhdistukseen ja tehopuhdistukseen.

Suosittelemme ylläpitopesua, jotta lika ei ehdi tarttua eikä kasvustoa ala muodostua. Tehopuhdistuksen jälkeen puu kannattaa käsitellä uudelleen Organowood Pintasuojalla 02, joka palauttaa pinnan vedenhylkivyyden.

Ulkona olevien puupintojen säännöllinen ylläpito kannattaa

Jotta Organowood-menetelmällä käsitellyt puupinnat olisivat mahdollisimman helppohoitoisia ja pitkäikäisiä, suosittelemme niiden ajoittaista ylläpitopesua Organowoodin Puupesulla. Jos pinta on kulunut mekaanisen rasituksen vuoksi, esimerkiksi kävelystä, kalusteiden siirtämisestä tai pesusta vahvoilla puhdistusaineilla tai painepesurilla, puun pintakerros ja siten myös puun suoja on saattanut kulua pois. Jotta pinta saa uuden hyvän suojan käsitellään se puhdistuksen jälkeen Pintasuojalla 02. Jos puu on kulunut voimakkaasti tai se vaatii tehopesun, voi olla tarpeen levittää kuluneille puuosille ensin Puunsuoja 01 ja viimeistellä käsittely sitten kauttaaltaan Pintasuojalla 02.

Tehokas puhdistaja, jolla on ympäristömerkki

OrganoWood® Puupesu on vesiliukoista, ja se koostuu piimineraaleista ja luonnollisista kasviaineista. Puupesulla on Ruotsin luonnonsuojeluliiton Bra Miljöval -merkintä, se on mukana Joutsenmerkitty talo -portaalissa ja sitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa. Sillä on myös B-luokan SundaHus-ympäristöluokitus ja tuotteita suosittelevat Byggvarubedömningen ja BASTA.