Puun harmaannuttaja

Puunsuoja 01:n tuotekuva

Puun harmaannuttajana käytettävä Organowood Puunsuoja 01 lisää puun kestävyyttä ulkona. Se toimii kuin luonnon omat suojamekanismit pyrkien toistamaan eebenpuusta tuttua luonnon suojaustapaa, jossa mineraalit fossiloituvat puuhun tehden siitä kovan, vettähylkivän ja hitaasti lahoavan.

Käyttökohteet:

Puupinnoille ulkona: terassilaudoituksiin, aitoihin, puutarhakalusteisiin ja ulkovuorilaudoituksiin. Suositellaan käytettäväksi myös Organowood®-puutavaran leikkaus- ja päätypuupinnoille.

Soveltuvuus:

Puunsuoja 01 sopii käytettäväksi huokoisille havupuupinnoille, kuten männylle, kuuselle ja lehtikuuselle ja sitä voidaan käyttää myös painekyllästetylle puulle.

Emme suosittele tuotetta koville puulajeille, kovapuille tai muille vastaaville, heikosti imukykyisille puupinnoille.

Käsittelykerrat:

Yksi levityskerta

Riittävyys:

1 litra riittää 8–10 m2:n käsittelyyn uutta sileää puupintaa.

Huomaa, että aineen menekki on huomattavasti runsaampaa, kun käsitellään vanhaa, kuivaa ja / tai sahattua puuta.

Pakkauskoot:

1 litra, 3 litraa, 5 litraa ja 10 litraa

Työvälineeksi sopii:

Keinokuituinen sivellin tai tela

Organowood Puunsuoja 01 harmaannuttaa puupinnan yhdessä auringon kanssa

Organowood-tuotteilla käsitelty puu harmaantuu kauniisti ajan mittaan ilmankosteuden ja auringonvalon vaikutuksesta. Tämä puun harmaannuttaja on helppoa levittää ja lyhyen kuivumisajan ansiosta pinta on nopeasti käyttövalmis.

Puunsuoja 01 sisältää piimineraaleja sekä luonnon kasviyhdisteitä. Tuote imeytyy hyvin puun solukkoon, jossa se kiinnittyy puun kuituihin kovettuen kuivumisen aikana. Kun käsitelty pinta on kuiva, ovat piimolekyylit muodostaneet puun kuitujen ympärille fyysisen esteen lahottajasieniä vastaan.

Organowood-käsittely on helppoa ja pinnan ylläpito vaivatonta

Ota vinkit talteen videolta.