Lika- ja vesisuoja

Lika- ja vesisuojana käytettävä Organowood Pintasuoja 02 sopii erityisesti puun harmaannuttajan eli Puunsuoja 01 -käsitellyn pinnan päälle suojaamaan puupintaa vedeltä ja vesiliukoiselta lialta. Tehokas suoja on saanut innoituksensa lootuksenkukan vettähylkivistä ominaisuuksista. Organowood lika- ja vesisuoja sopii käytettäväksi myös yksinään puuöljyn tavoin muun muassa lämpöpuun suojaamiseen.

Käyttökohteet:

Puupinnoille ulkona: terassilaudoitusten, aitojen, puutarhakalusteiden ja ulkovuorilaudoitusten käsittelyyn. Suositellaan käytettäväksi myös Organowood®-puutavaran käsittelyyn ja huoltokäsittelyyn.

Soveltuvuus:

Organowood Pintasuoja 02 sopii käytettäväksi uusille, huokoisille havupuupinnoille, kuten männylle, kuuselle ja lehtikuuselle. Voidaan käyttää myös painekyllästetylle puulle sekä lämpöpuulle.

Emme suosittele tuotetta koville puulajeille, kovapuille tai muille vastaaville, heikosti imukykyisille puupinnoille.

Käsittelykerrat:

Yksi levityskerta Organowoodin puun harmaannutajalla käsitellylle pinnalle. Kaksi käsittelykertaa, kun tuotetta käytetään yksinään.

Riittävyys:

1 litra riittää noin 8–10 m2:n käsittelyyn uutta sileää puupintaa.

Huomaa, että aineen menekki voi olla huomattavasti runsaampaa, kun käsitellään vanhaa, kuivaa ja / tai sahattua puuta.

Pakkauskoot:

1 litra, 3 litraa, 5 litraa ja 10 litraa

Työvälineeksi sopii:

Keinokuituinen sivellin tai tela

Organowood Pintasuoja 02 saa kesän sadepisarat vierähtämään pois puun pinnalta

Vesipohjainen Organowood Pintasuoja 02 koostuu orgaanisista piin polymeereistä sekä luonnon kasviyhdisteistä. Tuotteeseen ei ole lisätty raskasmetalleja tai biosidejä. Tuotteen sisältämät piin polymeerit kiinnittyvät puun kuituihin ja muodostavat kuivuessaan erittäin vettähylkivän pinnan, jolloin kosteus, vesi tai vesiohenteinen lika ei pysty tunkeutumaan puuhun. Vettähylkivä pinta ehkäisee kasvustoja, vähentää puun kosteuselämistä sekä pinnan halkeilua.

Väritön neste ei muuta puun väriä merkittävästi, mutta antaa puulle ajan kanssa kauniin vaaleanharmaan sävyn.

Tuote on hyväksytty käytettäväksi joutsenmerkittyihin taloihin.